Aspiranten naar het grote koor na de zomervakantie

01-10-2022

 

Het koor De Zangertjes van Volendam bestaat uit meerdere koren zoals de Benjamins, Aspiranten en het grote koor onder leiding van Juliette Besijn dat tijdens een optreden in het Volendams gekleed is.

Bij de Benjamins zijn de kinderen 4 jaar als zij beginnen met zingen onder leiding van Barbara Koning-Pool en bij de Aspiranten 6 1/2 jaar oud onder leiding van Marian Runderkamp-Tol en Frank Keijzer als pianist. Deze kinderen zingen op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur in het koorhuis in de Meerstraat 1.

De Aspiranten gaan, als ze 9 jaar oud zijn (groep 5), na de zomervakantie over naar het grote koor. 

Sommige kinderen zitten al vanaf hun 4e op het koor en nu mogen ze doorstromen en zingen bij De Zangertjes van Volendam op donderdagavond vanaf 18.30 uur, vrijdagavond vanaf 18.45 uur in het koorhuis.

Zie op de foto de 8 kinderen die overgaan met hun repetitoren:

 

Foto

 

Achterste rij van links naar rechts:

Marian Runderkamp-Tol, Lotte Veerman, Frank Keijzer, Myrthe Buijs, Elisa Kwakman en Barbara Koning-Pool.

Voorste rij:

Norah Kras, Nora Jansen, Reilly Barry, Eva Sier en Jens Schilder.

 

Wij wensen deze koorleden veel succes toe bij het grote koor.

De Benjamins en Aspiranten treden ook samen op zoals laatst in de Friese Vlaak en op woensdag 15 juni in de Gouwzee voor de bewoners.

Wij zijn op zoek naar kinderen die willen leren zingen. Na de zomervakantie zijn kinderen vanaf 4 tot en met 9 jaar van harte welkom op woensdagmiddag om 14.00 uur in het koorhuis.

2 proeflessen gratis.

Zie ook onze site:

www.zangertjesvanvolendam.nl