Krantenophalen tijdens de bouwvak en kermis

07-08-2023

De Bouwvak 2023 loopt van zaterdag 5 tot en met zondag 27 augustus· Vrijdag 4 augustus worden alle straten nog gewoon gedaan.Vanwege de vakanties is het niet mogelijk in de periode vanaf zaterdag 5 augustus (= de zaterdag vóór de bouwvak) tot en met zaterdag 26 augustus het oudpapier op te halen bij de woningen in Volendam. Alleen de kraakwagen rijdt op 5 augustus nog zijn gebruikelijke route. Tijdens de Bouwvak rijdt er geen kraakwagen op zaterdag en wordt op alle dagen niet meer opgehaald bij de woningen. Papier dat toch buiten wordt neergezet, kan dus niet worden opgehaald!

Er is een vakantierooster ingesteld van vrijwilligers die doordraaien, maar dat is minimaal bezet. Daarom een dringend verzoek om tijdens de bouwvak geen papier of karton bij het Koorhuis te plaatsen. Dit vriendelijke verzoek is ook gericht aan niet-particulieren.

Vanaf maandag 28 augustus draaien alle ploegen weer volop.

Tijdens de Kermis wordt op vrijdag 8 september alleen ’s morgens nog opgehaald. In de middag begint de Kermis, is Kras gesloten en ligt alles stil tot en met maandag van Kermis.