Oproep voor nieuwe papiervrijwilligers

23-09-2019

 

LICHAMELIJK EN GEESTELIJK VERVAL VOORKOMEN BIJ DE ZANGERTJES

Elke fitte oudere weet het uit eigen ervaring, maar voor wie daarvan nog niet overtuigd was, is er nu professor Erik Scherder, bij de meeste mensen bekend van De Wereld Draait Door. Hij is neuropsycholoog en toont voortdurend met onderzoekresultaten aan dat ‘Het verval intreedt als mensen gaan stilzitten’. Lichaam en geest vormen een eenheid en door het lichaam te activeren wordt tevens de geest scherp gehouden.

De Zangertjes van Volendam kunnen nog enkele vrijwilligers gebruiken om een dagdeel per week papier en karton op te halen. Als papiervrijwilliger werk je aan zelfs VIER positieve doelstellingen tegelijkertijd!

1. Je bent lichamelijk actief waardoor je lichaamsenergie toeneemt maar je tegelijk dus je geest bij-de-tijd houdt

2. Het is een heel gezellige bezigheid en je werkt aan je sociale contacten. Je zit in een ploeg en de mensen zijn altijd blij als je langskomt en hun papier meeneemt

3. Je levert een positieve bijdrage aan het klimaat door papier te recyclen

4. Met de opbrengst van het papier houd je de Zangertjes van Volendam in stand

Aarzel niet langer en hak de knoop door! Meld je aan als papiervrijwilliger bij de Zangertjes van Volendam. Op meerdere dagdelen van de week hebben we versterking nodig en ook zoeken we enkele invallers die oproepbaar zijn. Een rijbewijs is geen voorwaarde, maar komt wel goed uit. En ook dames zijn van harte welkom.

Vandaag begint het volgende deel van je leven! Bel 06 51 87 92 01 of mail naar jaapdibbes@quicknet.nl.