Papierophaler gezocht voor op de zaterdag.

23-10-2019

Zangertjes van Volendam zoeken zaterdagchauffeur

Meester Beumer is begonnen met het ophalen van papier en karton om de kosten van het zangkoor te dekken. De leden van het koor hielpen allemaal en ook veel ouders deden mee. De betrokkenheid van de leden en hun ouders bij het koor was daardoor optimaal.

In de loop der jaren is de ophaaldienst voor papier en karton uitgebreid tot alle dagen van de week, twee dagdelen per dag en dat met twee grote bussen. De inzet van de koorleden en hun ouders is daardoor minimaal geworden; er zijn nog wel enkele koorleden die meehelpen maar om de betrokkenheid te bevorderen zouden we graag wat meer volwassen leden of ouders verwelkomen.

Op zaterdagmorgen draaien vier ploegen bij toerbeurt; eenmaal per vier weken heeft een ploeg dienst. Een ploeg bestaat uit een chauffeur en twee assistenten. Door omstandigheden moet een nieuwe ploeg worden samengesteld en daarom zijn De Zangertjes op zoek naar een chauffeur die eenmaal per vier weken met zijn team een drietal uren op zaterdagmorgen papier wil ophalen in Volendam. Het mooiste zou zijn als een lid van het koor of een ouder van een koorlid zich zou melden.

Je steunt hiermee niet alleen het koor, maar het is ook gezellig, je bent een paar uur lekker bezig en je helpt het milieu te ontzien. Bel voor meer informatie naar 06 51 87 92 01 of mail naar jaapdibbes@quicknet.nl.