Papierophalers gezocht!

20-02-2023

Het kan nog net: 2023 ingaan met het stellen van een daad

Een mens wil een Goed Voornemen starten op een markante datum zodat je later kunt terughalen wanneer je daarmee ook al weer was begonnen. Het kan nog net, het jaar 2023 starten met je aan te melden voor meer lichaamsbeweging, voor een stuk gezelligheid, voor het leveren van een bijdrage aan het milieu en ook nog eens met het steunen van een mooi cultureel doel, het in stand houden van De Zangertjes van Volendam.

Juist als je geen baan meer hebt en over een stuk vrije tijd beschikt, is het uiterst belangrijk om in beweging te blijven. Wetenschappelijk onderzoek heeft dat al lang overtuigend bewezen. De Zangertjes van Volendam hebben voor hun groep van 45 papiervrijwilligers dringend aanvulling nodig. Als je wilt en kunt rijden met een bus, ben je van harte welkom, maar je bent net zo welkom als je liever niet rijdt maar wel als bijrijder actief wilt zijn. Het gaat om 1 dagdeel per week.

Dus heb je al een tijdje het idee dat je eigenlijk iets zou moeten gaan doen, maar is het er nog niet van gekomen: dit is een prima moment. Stuur een mailtje naar jaapdibbes@quicknet.nl of bel met 06 51 87 92 01 en meld je aan om met ingang van de markante datum januari 2023 aan de slag te gaan bij de Zangertjes van Volendam.